El Govern ha aprovat, a proposta del ministre d’Economia i Territori, Jordi Alcobé, l’adjudicació a l’empresa Dragasa de les obres de millora de la carretera general 4 a la zona de poble de Pal. Aquests treballs han estat pressupostats en 667.999 euros, mentre que el termini d’execució dels mateixos serà de 12 mesos.

El projecte té com a finalitat construir les voravies des de l’entrada a Pal en sentit pujada fins a l’encreuament amb l’urbanització de Super Pal. L’execució de la voravia del marge dret al llarg de tot el tram en sentit pujada té com a objectiu donar una millor continuïtat als vianants.

Les obres també suposaran la construcció de murs de fins a un metre amb un aspecte exterior de pedra seca, respectant l’entorn paisatgístic de la zona i donant compliment a les indicacions dels departaments de Medi Ambient i Patrimoni Cultural.

El paviment de les voravies es farà amb productes bituminosos amb una franja de granit, segons estipula la normativa comunal de la Massana, la qual cosa també beneficiarà el desgel en aquesta zona de trànsit de persones.

El projecte s’adaptarà als convenis que contemplen la futura reducció d’amplada de la carretera general 4 en aquest tram de 20 a 15 metres. Els plans de restauració i vigilància ambiental també regiran l’execució d’aquestes obres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada