El Govern ha adjudicat a l’empresa SIMCO per un import de 245.593 euros els treballs per condicionar un nou Centre d’Atenció Primària a Andorra la Vella. Els treballs tindran un termini d’execució de 14 setmanes i han de servir per condicionar com a CAP el local que el Comú d’Andorra la Vella ha posat a disposició del Ministeri de Salut, d’uns 100m2, a la Plaça de la Sardana.

El nou CAP substituirà l’actual centre de salut de la zona de El Fener, creant una nova estructura més àmplia i que permetrà, més enllà dels serveis sanitaris habituals que es presten als CAP, que també s’hi puguin prestar serveis d’atenció social de primària. D’aquesta manera es reforçaran els punts d’atenció de la parròquia d’Andorra la Vella, que avui compta únicament amb un sol punt d’atenció social al CAP de la zona de la Llacuna.

Altrament, i en el marc de les accions previstes en el desplegament de la reforma del sistema de salut i protecció social, orientades a potenciar i millorar les estructures d’atenció sociosanitària de proximitat, ja s’està treballant actualment en la fase de redacció de projecte dels nous centres d’atenció primària a La Massana i Sant Julià de Lòria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada