El Consell de Ministres, a proposta del titular d’Ordenament Territorial, ha aprovat avui l’adjudicació diverses obres públiques en diferents trams de la xarxa viària.

En aquest sentit, s’han adjudicat els treballs d’eixampla i rectificació de la CG3 a l’entrada de Llorts, a la parròquia d’Ordino, a l’empresa TP UNITAS ARMENGOL & MOTANÉ SAU, per un import de 1.591.937,29 euros. El termini d’execució és de 40 setmanes. L’obra s’emmarca en les millores que s’estan realitzant a la carretera general 3, entre la Cortinada i el riu Rialb, sota el nucli del Serrat, de les quals ja s’han adjudicat sis obres.

El Govern també ha adjudicat els treballs les obres de construcció de la 5a fase de la galeria de protecció d’allaus a la CG3, zona dels Basers del Corb, a la parròquia d’Ordino. Aquest tram de 142 m de longitud contempla la unió de dos conductes de galeries existents mitjançant una galeria oberta pel costat vall, consistent en una estructura de formigó armat, que eviti l’afectació de la CG3 en cas d’allau, dirigint la neu cap al vessant per sota de la carretera. L’adjudicació mitjançant concurs nacional a recaigut en la UTE DRAGASA – TECSOL, per un import de 1.261.626,69 euros. El termini d’execució previst és de 18 mesos.

Així mateix, s’han adjudicat els treballs de reordenació de la CG2 a la sortida d’Encamp, a partir de la rotonda del Mirador. Les actuacions permetran reordenar el pas de vehicles i persones en el tram rotonda del Mirador-sortida d’Encamp. El projecte també millora el paviment d’algunes voravies i en rectifica les mateixes, adequa també la rotonda del Funicamp, a fi i efecte que puguin girar els autobusos llargs en l’espai de calçada, genera un carril bici en sentit ascendent, i reordena les parades de transport públic (autobusos) i estacionament de vehicles a la zona. Els treballs han estat adjudicats a l’empresa PROGEC SA, per un import de 224.982,44 euros, amb un termini d’execució de 12 setmanes.

D’altra banda, el Consell de Ministres, ha aprovat avui els treballs de millores del voral i voravia de la CG2, a la zona de la Bartra, també a la parròquia d’Encamp. Aquests treballs tenen com a finalitat endreçar la connexió peatonal i de ciclistes pel voral i voravia del marge dret de la carretera general 2, entre el canal de descàrrega de FEDA i el pas de vianants de la Bartra. La longitud total d’actuació és d’uns 300 metres. L’adjudicació pública ha recaigut en l’empresa LOCUBSA, per un import de 239.986,85 euros. El termini d’execució és de 4 mesos.

Així mateix, s’han adjudicat les obres d’ampliació del dic de protecció a la zona dels Serradells, Torrent del Forn, a la parròquia d’Andorra la Vella. En concret els treballs es realitzaran a l’alçada del Centre esportiu dels Serradells. Les actuacions previstes se centren en la construcció d’un dic lateral de protecció de 4 metres d’alçada i uns 60 metres de longitud per tal de millorar la protecció per fer front als possibles corrents d’arrossegalls que es puguin produir en aquesta zona. Els treballs s’han adjudicat a l’empresa COPSA, per un import de 173.583,77 euros. El termini d’execució previst és de 5 mesos.

El Consell de Ministres també ha aprovat avui l’adjudicació definitiva dels treballs d’estabilització i millora de les condicions de drenatge de la plataforma en dos trams de la CS 310 a la Collada de Beixalís), costat de la Massana. Els treballs permetran estabilitzar la base de la calçada i alhora crear un drenatge per sota que tal d’evitar l’acumulació d’aigua. En concret les obres afectaran els trams situats entre els P.K. 4+250 i el P.K. 4+650, i els P.K. 4+750 i el P.K. 4+900. Les obres han estat adjudicades a l’empresa Locubsa per un import de 175.004,03 euros. El termini d’execució és de 16 setmanes. Parròquia De La Massana. Projecte 0060/2015.

Finalment, el Consell de Ministres també ha adjudicat avui els treballs de condicionament del mur situat sobre la boca sud del túnel del Pont Pla a l’empresa AUXINI S.A., per un import de 65.915,94 euros El termini d’execució de 20 setmanes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada