Adjudicada per 2’5 milions d’euros la segona fase de la nova Seu de la Justícia

El Govern, a proposta del titular d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, ha adjudicat la fase dos de la construcció de la nova Seu de la Justícia, a Andorra la Vella. Els treballs d’aquesta segona fase s’han adjudicat per un import de 2.514.532,88 euros a la UTE COPSA – Construccions Pujal SA – Construccions Mariné SA.

Aquesta adjudicació, com ha explicat el ministre portaveu, Eric Jover, abasta la totalitat dels treballs necessaris en matèria de seguretat, vigilància, control, climatització i gravació de judicis. Una vegada acabin les obres de la segona fase, l’edifici estarà en condicions per poder entrar en servei.

L’edifici que acollirà la nova Seu de la Justícia consta de 6 plantes i una superfície total de 14.987m2. La superfície s’adequa a les necessitats actuals de l’Administració de Justícia, i a més permet el creixement previsible per al futur. L’espai es divideix en diferents dependències destinades a sales de Cúries i Sales de Vistes, el Consell Superior de la Justícia, les Batllies Civils, les Batllies d’Instrucció Ordinària, les Batllies d’Instrucció Especialitzada, la Fiscalia, el Tribunal de Corts i el Tribunal Superior de Justícia.