El Govern ha adjudicat la tercera fase dels treballs d’urgència a l’edifici de Ràdio Andorra a l’empresa Coansa per un import de 179.375 euros i un termini d’execució de 16 setmanes. El projecte preveu principalment la refecció dels tancaments exteriors practicables, restaurant i/o reemplaçant finestres i finestrals. Com a complement d’aquesta intervenció, es continuarà el tractament protector dels elements principals (encavallades) de la fusta estructural de les cobertes.

El gener del 2011 es va dur a terme la primera intervenció d’urgència per a la conservació i la recuperació del edifici de Ràdio Andorra, bé immoble d’interès patrimonial, inscrit al inventari general del patrimoni cultural. Aquesta intervenció va contemplar l’arranjament de les filtracions directes d’aigua a través de la coberta plana i les claraboies, reparant i recuperant les claraboies i dotant la terrassa de pendents per a la correcta evacuació de les aigües. A la vegada també es va col·locar aïllament tèrmic a tota la superfície de la coberta plana.

Durant la tardor del 2012 es va dur a terme una segona intervenció, que va afectar les cobertes inclinades on la filtració directa d’aigua a través del material de cobriment i dels elements auxiliars de coberta havia provocat múltiples danys als elements estructurals i altres.

Adjudicats els treballs de millora del pati de l’escola andorrana de Santa Coloma

El Govern ha adjudicat els treballs de refecció del pati de l’escola andorrana de Santa Coloma a l’empresa Carracedo S.A. per un import de 94.282 euros i un termini d’execució de quatre setmanes.

El projecte contempla treballs de refecció del pati de maternal, que actualment compta amb un acabat de fusta, de manera que es vol substituir un acabat asfàltic igual al de la resta de patis. Els treballs a efectuar més significatius són l’enderroc del paviment de fusta, la realització de treballs de xapa per la formació de pendents, la reposició de baixants i la reposició del paviment amb acabat asfàltic.

Aquest projecte donarà continuïtat als treballs iniciats l’any 2007 de refecció dels patis de d’escola andorrana de Santa Coloma, que s’han anat realitzat en diverses fases. Les obres es realitzaran durant el període de vacances escolars.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada