casa-rossellEl Govern ha adjudicat la segona fase de rehabilitació de Casa Rossell a l’empresa Empub per un import de 218.070 euros i un termini d’execució de 16 setmanes.

El projecte constructiu havia estat elaborat pel departament de Patrimoni Cultural i preveu intervencions de manteniment preventiu que permeten allargar la vida útil de les diferents unitats patrimonials.

L’any 2013 es va encetar, a les corts i paller i a la casa del masover, una primera fase d’intervencions destinades a recuperar el conjunt edificat de Casa Rossell amb l’objectiu d’obrir-lo al públic.

Les actuacions a les diferents unitats seran en aquesta segona fase adjudicada avui són les següents:

– Casa pairal: es repararan esquerdes i humitats, es substituiran els elements estructurals i superficials de fusta dels balcons i del forjat intermedi i del solàrium, s’efectuarà una reparació general de la coberta del solàrium, es modificarà la instal·lació elèctrica i es restituiran certs arrebossats de façana.

– Corts i paller: es repararan esquerdes, es substituirà el forjat intermedi del paller, s’efectuarà un tancament amb vidre dels gaials i altres obertures de façana, es realitzarà una instal·lació elèctrica i es restituiran certs arrebossats de façana.

– Era petita: es repararan esquerdes, es procedirà a la substitució puntual d’elements de fusta al forjat i a la coberta, es repararan les humitats impermeabilitzant la coberta, es procedirà al tractament protector dels elements de fusta i es restituiran certs arrebossats de façana.

-Pati: es recalçaran el murs perimetrals, es col·locarà una barana i es restituirà el paviment original.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada