El consell de ministres ha aprovat aquest dimecres, a proposta del ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, l’adjudicació dels treballs de reparació d’una barrera intermèdia de protecció a causa de la caiguda de blocs rocosos a la canal del coll d’Eres, a la zona del Rec del Solà d’Andorra la Vella.

La barrera que es repararà es va veure malmesa arran d’un despreniment de roques el mes de juliol. La capacitat d’absorció d’energia d’aquesta barrera és de 2.000 kj, tindrà cinc metres d’alçada i una longitud total de 35 metres. A més, les barreres intermèdies actuen de ‘fusibles’ en cas de despreniments importants, dissipant així una part important de l’energia dels blocs rocosos i facilitant la seva retenció per les barreres principals situades més avall del vessant.

L’adjudicació, per tant, i mitjançant un concurs públic, ha recaigut en l’empresa Desplom per un import de 76.042,82 euros. D’altra banda, el termini d’execució marcat d’aquests treballs és de deu setmanes.

Reforma en la il·luminació de l’església de Sant Climent de Pal

Una altra de les adjudicacions que ha aprovat el consell de ministres ha estat la reforma de la il·luminació interior i exterior de l’església de Sant Climent de Pal. Els treballs s’emmarquen en les actuacions de restauració que es van duent a terme a l’església. En concret, es renovaran les actuals instal·lacions elèctriques que amb el temps s’han malmès i ha quedat obsoletes. A més a més, se sanejaran els revestiments interiors.

Per tant, mitjançant un concurs públic, l’adjudicació ha recaigut en l’empresa Pime SA, per un import de 73.880,29 euros. En aquest cas, el termini d’execució és de dotze setmanes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada