camping-europaEl Govern ha adjudicat les obres d’eixample de la carretera genral 2 al tram que transcorre entre la Bartra i l’antic Càmping Europa. El projecte, que s’inclou en la política d’eixamples i rectificacions de les carreteres generals, ha estat adjudicat a l’empresa Ceacsa per un import total de 919.410 euros i un termini d’execució de cinc mesos i mig.

L’obra adequarà 160 metres del marge dret de la CG2 a la zona del revolt sud de l’antic càmping Europa, eixamplant la calçada a l’amplada reglamentada, i efectuant la cuneta de pluvials lateral.

Concretament, el projecte inclou el retall dels grans blocs rocosos existents, l’eixampla de la calçada més el voral i la cuneta, i l’estabilització de talussos mitjançant murs, malles i ancoratges. També es procedirà a la millora de desguaços de pluvials i a les restauracions mediambientals escaients.

Amb aquestes obres, tot el tram de carretera general entre la sortida d’Escaldes-Engordany i Encamp tindrà entre tres i quatre carrils, al mateix temps que s’incrementarà notablement el nivell de seguretat a la zona.