El  Govern ha adjudicat aquest dimecres en la sessió de consell de ministres la redacció del projecte de construcció d’un pas a diferents nivells a l’alçada de l’Estadi Comunal. Aquesta proposta que va resultar guanyadora de la iniciativa del pressupost participatiu permetrà crear un pas soterrat o elevat per a vianants a la CG1, per tal de facilitar la seguretat dels vianants i la circulació, segons va recalcar el ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, durant la presentació dels resultats de la iniciativa. L’empresa adjudicatària –Suport EC, SA– disposa de nou setmanes per elaborar els estudis, per tal de licitar el projecte abans de finals d’any.

La iniciativa guanyadora de la iniciativa del pressupost participatiu: la construcció d’un pas a diferents nivells per a vianants a la CG1, ha viscut un capítol més aquest dimecres a la tarda, després que el consell de ministres hagi adjudicat la redacció del projecte de construcció a Suport EC, SA.

Aquest pas serveix com a preàmbul perquè es puguin adjudicar l’execució de les obres un cop estigui enllestit el projecte –l’empresa adjudicatària disposa de nou setmanes per elaborar-ho–. L’aprovació és el primer tràmit, per tal de tirar endavant la construcció d’un pas elevat o soterrat a l’alçada de l’Estadi Comunal d’Andorra la Vella.

Precisament, aquest projecte va ser presentat per quatre persones de manera separada i va resultar guanyador de la primera edició del pressupost participatiu, amb un total de 432 vots. El ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, va destacar la proposta com una bona eina per guanyar en seguretat dels vianants, així com una millora de la circulació.

Per aquest motiu, l’executiu ha iniciat el procés per convertir-la en una realitat que està previst que es liciti abans d’acabar l’any amb un pressupost de prop de 200.000 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada