El Consell de Ministres ha aprovat, aquest dimecres, l’adjudicació de la redacció del projecte i la direcció de les obres de millora del paisatge en l’entorn urbà fronterer del Pas de la Casa als guanyadors del concurs d’idees que va tenir lloc el novembre del 2015. La previsió és que durant aquest 2016 es dugui a terme la redacció de la primera fase d’aquest projecte, corresponent a la construcció d’un passeig a la vora del riu Arieja.

Els guanyadors del concurs, Bonaventura Riberaygua i Pau Iglesias, han estat els adjudicataris, tal com preveia el plec de bases del concurs.

Tenint en compte que l’abast del concurs i del projecte és molt ampli, les actuacions proposades es realitzaran en diverses fases distribuïdes en els propers anys. Així, aquest dimecres s’ha aprovat la despesa per a la redacció de la primera fase, que consistirà en la construcció d’un passeig a la vora del riu Arieja al seu pas pel Pas de la Casa.

La voluntat del Govern és que les obres corresponents a aquesta primera fase del projecte puguin adjudicar-se també aquest mateix 2016.

Aquest projecte s’emmarca en la voluntat del Govern de treballar en l’embelliment de les zones frontereres, ja que són les portes principals d’accés al Principat i la primera imatge que en tenen els visitants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada