policiaEl Govern ha adjudicat a l’arquitecte Gerard Arias els treballs de redacció de la segona fase del projecte de condicionament de dependències administratives a l’edifici de les Boïgues, a Escaldes-Engordany.

El projecte ha de recollir els treballs necessaris per habilitar dues plantes d’uns 350m2 cadascuna: la planta segona, destinada al Departament de Treball, i la tercera, destinada al Departament d’Estadística.

Aquests treballs tenen un cost de 40.250 euros i un termini d’execució de 7 setmanes. L’objectiu és del de poder habilitar aquestes dues plantes als Serveis Generals del Departament de Treball i per a Estadística.

Es dóna així continuïtat a una primera fase d’habilitació de l’edifici de les Boïgues, que va consistir en l’habilitació de les noves dependències del Departament de Treball corresponents al Servei d’Ocupació i al Servei d’Inspecció de Treball.

Un cop es finalitzi la segona fase d’aquest projecte, es completarà el trasllat total del departament de Treball a l’edifici de les Boïgues.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada