El Consell de Ministres ha adjudicat els treballs de la fase 2 de canalització del marge dret del riu Gran Valira. Aquesta fase, licitada el passat 25 de juny, contempla la canalització d’aquest riu entre el carrer Prat Salit i el carrer del Pobladó. Els treballs generals a aquesta zona ja van iniciar-se al 2013 i els projectes continuen durant aquest exercici 2014.

La canalització (fase 2) al marge dret del riu correspon al tram des del pont de Prat Salit al pont de Santa Coloma i ha estat adjudicada a l’empresa COPSA per un import de 1.264.999 euros i un termini d’execució previst de 35 setmanes.

D’altra banda, el Govern ha adjudicat les obres de millora dels drenatges de la CG1 a la zona de l’Estadi Comunal, a Andorra la Vella. Els treballs han recaigut en l’empresa Progec per un import de 154.422 euros i un termini d’execució de 8 setmanes.

Aquest projecte vol millorar la seguretat viària en casos de pluges intenses en aquest tram de la carretera general 1. Els treballs principals són de situació de reixes i reforç de drenatges de pluvials soterrats a l’alçada del carrer de les Costes i immediacions, així com de reforç dels drenatges en els dos accessos privats que limiten amb l’estadi comunal, i donen a la CG1.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada