El Consell de Ministres ha adjudicat els treballs de nova pavimentació o reforç de les calçades de les carreteres generals, carreteres secundàries i carrers per a l’any 2014. Els concurs nacional ha recaigut en l’empresa Pavand per un import de 4.499.783 euros i un termini d’execució de 9 mesos.

El projecte de pavimentació havia estat redactat per l’àrea de Pavimentació i Gestió d’Infraestructures Viaries, fet que suposa un estalvi de recursos econòmics importants en relació als anys que era redactat per una empresa externa.

Aquest concurs havia estat licitat per la via d’urgència, atès que diverses obres que en l’actualitat estan en curs necessiten efectuar diferents treballs de pavimentació per tal de reordenar el trànsit i així poder continuar amb la progressió de construcció. Aquest és el cas, per exemple, de les obres d’eixamplament de la CG2 a la zona del Tarter i la CS 320 (carretera de Sispony).

El volum d’obra que es realitzarà en aquesta campanya de pavimentació afecta Carreteres Generals, Carreteres Secundàries, vies urbanes i carrers (fabricació i estesa de gairebé 37.000 tn d’aglomerat asfàltic).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada