El Govern ha adjudicat a l’empresa Pavand les obres de nova pavimentació o reforç de les calçades de les carreteres generals, carreteres secundàries i carrers per a l’any 2013, per un import total de 4.499.900 euros. Aquesta partida és un 60% superior a la de la campanya de pavimentació 2012, quan es van destinar 2.809.520 euros en el mateix concepte.

La campanya de pavimentació va ser licitada per la modalitat d’urgència el passat 23 de gener, amb l’objectiu d’agilitzar al màxim aquestes obres, que tenen un termini d’execució de 10 mesos.

La redacció del projecte de nova pavimentació i reforç de carreteres per l’any 2013, igual que el projecte de l’any 2012, havia estat duta a terme per l’àrea de Pavimentació i Gestió d’Infraestructures Viaries, la qual cosa ha suposat un estalvi de recursos econòmics en relació als anys que era redactat per una empresa externa.

Pel que fa al llistat de treballs de nova pavimentació o reforç dels carrers que els comuns consideren que han de tenir un tractament en la corresponent campanya a càrrec del Govern, l’increment de la dotació pressupostària permetrà un augment dels arranjaments de les carreteres secundàries a les diferents parròquies (un 40% de la partida global de pavimentació).

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada