Adéu als Kindle, almenys a alguns

Metro a gran velocitat
Metro a gran velocitat

El sector de les Noves Tecnologies també té la seva pròpia arqueologia. Dit d’una altra manera, cada vegada són més els aparells de l’última era tecnològica que veiem extingir-se. El cas dels telèfons mòbils analògics és més que notable. Els diem així, analògics, malgrat que en el seu moment van impulsar al món cap a un nou estadi.

Però fins i tot aquells artefactes més desenvolupats, aquells que encara moltes persones utilitzen, comencen a intuir les orelles del llop.

És el cas dels primers prototips de Kindle, els llibres electrònics creats per Amazon que segons la mateixa empresa, a partir de desembre ja no podran connectar-se a internet. En concret aquells que tinguin accés a la xarxa mitjançant tecnologia 2G o 3G.

Productes com el Kindle en la seva primera i segona generació o Kindle DX, almenys als Estats Units, no podran utilitzar-se com fins ara. Així ha començat a avisar l’empresa als seus clients a través de notificacions.

Tot i això, els continguts descarregats seguiran en possessió dels usuaris, però pel que fa als nous continguts, ja no tindran oportunitat de descarregar-los a través de xarxes wifi.

Per Tecnonews

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES