Un dia tenia milions de visites i ara desapareixerà. Google+ deixarà d’existir havent sigut una xarxa social que tenia milions usuaris. La data per al fi de la xarxa social serà el 2 d’abril.

Fins a aquest moment Google+ ha pautat la desaparició. D’aquesta manera, el passat 4 de febrer Google va bloquejar la creació de comptes, pàgines o esdeveniments de la plataforma. El 7 de març altres pàgines web no podran fer comentaris en la xarxa social.

Un mes més tard, en la data abans citada d’abril, es començaran a esborrar tots els continguts de Google+ donant per finalitzada l’experiència que en el seu moment volia competir amb Facebook o amb Twitter.

Per això, tots els usuaris actuals de la xarxa tindran fins al 4 d’abril per a poder descarregar les dades que tenen guardades en el portal. Passat aquest temps l’empresa substituirà el botó d’inici per un altre botó que connectarà amb el compte de Google general.

A l’octubre l’empresa ja va anunciar que tancaria les seves portes, però un error de seguretat que va afectar 50 milions d’usuaris va provocar que es retardés el tancament.

Segons l’empresa, quan es tanqui definitivament Google+, aquest serà només un servei per a empreses. Sens dubte, aquest cas demostra que fins i tot hi ha límits per a empreses com Google: superar a Facebook és un d’ells.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada