El vicepresident de l’associació AD800, Manel Montoro, ha explicat  que empraran les xarxes socials per fer arribar al Govern les propostes de la ciutadania. AD800 ha pres aquesta decisió després que la ministra de Salut i Benestar, Cristina Rodríguez, els proposés en la darrera reunió que li fessin arribar propostes per ella trametre-les al Govern.

Sota l’enunciat ‘propostes populars’, l’acta de la reunió que van mantenir el passat 19 de març els membres de la junta de l’associació AD800, Carles Julián i Jaume Verdú, per una banda, i la ministra de Salut i Benestar, Cristina Rodríguez, i el director general de Salut i Benestar, Josep Maria Casals, per l’altra, recull un darrer apartat on s’explica que la ministra es va oferir a AD800 per transmetre les seves propostes i demandes al Govern.

Davant d’aquest oferiment, Manel Montoro ha assegurat que ‘ja que nosaltres sempre estem demanant una democràcia més participativa, nosaltres donarem exemple i a través de les xarxes socials és el que farem’. La idea de l’associació és ‘a partir de la setmana que ve’ utilitzar el grup obert del facebook perquè la gent faci les seves propostes i fer arribar a la ministra Cristina Rodríguez les més populars.

‘El Govern s’ocupa de l’obertura econòmica, de fer canvis de lleis, però a la gent el que li preocupa és el seu dia a dia i la gent potser no percep que s’estiguin fent coses’, ha dit Montoro, que ha explicat que Rodríguez va destacar de l’associació que la ciutadania la percep com una entitat pròxima a les seves preocupacions.

Montoro ha explicat que ‘ella ens va dir que aquestes propostes li podíem fer arribar via correu electrònic, via carta o a la propera reunió que mantinguem i anar-ho fent durant l’any’. Malgrat la bona voluntat expressada per Rodríguez, Montoro ha dit que espera que aquest gest ‘no sigui de cara a la galeria per tenir content a AD800 i que no protesti’ i que la col·laboració entre l’associació i el Govern es comenci a materialitzar en accions concretes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada