AD800 recull unes 240 signatures en el primer dia de campanya per demanar comptes sobre la CASS

L’associació AD800 ha aconseguit un total de 240 firmes durant el primer dia de recollida de signatures per aclarir la gestió de la Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS). S’han instal·lats dos punts de recollida, un a la plaça de la Rotonda d’Andorra la Vella, on s’han aconseguit 140 suports i l’altre a l’avinguda de les Escoles d’Escaldes-Engordany, on han firmat 100 persones. També hi ha la possibilitat que la gent es descarregui el formulari a través de la pàgina de facebook de l’entitat i un cop ple de firmes el faci arribar als membres d’AD800. El vicepresident d’AD800, Manel Montoro, ha valorat molt positivament l’arrencada de la campanya per la bona reacció de la gent i ha reconegut que s’esperaven menys participació de la que han tingut per haver avisat amb poca antelació i perquè en ser el primer cap de setmana que ha fet bon temps molta gent ha marxat fora.

AD800 ha engegat aquest dissabte la campanya per recollir signatures per aclarir la situació de la CASS. Així des de les 11.30 i fins a les 14.00 hores i de les 18 a les 20 hores, els responsables de l’associació han estat fent difusió de la causa a la plaça de la Rotonda d’Andorra la Vella i a l’avinguda de les Escoles d’Escaldes-Engordany per donar suport a la causa.

L’entitat preveu estar en aquests dos punts de recollida de signatures fins a finals d’aquest mes de maig, ja que així ho han sol·licitat al Comú de la Parròquia, ha indicat el vicepresident de l’associació, Manel Montoro. I si durant aquest temps no arriben a l’objectiu marcat de 20.000 signatures, continuaran buscant suports, ha afirmat.

Les persones que no han pogut anar ni a Andorra la Vella ni a Escaldes es poden descarregar el formulari a través de la pàgina de facebook de l’associació. En aquest cas, el full el poden anar repartint per la gent del seu entorn i un cop ple l’entreguen als membres de l’entitat, portant-lo directament als punts de recollida o bé contactant directament amb ells via telèfon o correu electrònic perquè passin a buscar el full, ha indicat Montoro.

A Andorra la Vella s’han recollit 140 suports mentre que a Escaldes-Engordany han estat 100. Unes xifres que Montoro ha valorat molt positivament i fins i tot s’ha mostrat sorprès ja que ha reconegut que ‘ens esperàvem recollir menys signatures per ser el primer dia i haver-ho avisat amb poca antelació i perquè ha estat el primer cap de setmana que ha fet bon temps’.

Un cop l’entitat aconsegueixi arribi a les 20.000 signatures lliurarà el document al Govern, a qui se li demanen explicacions sobre tres aspectes de la caixa andorrana de la seguretat social com són la situació econòmico-financera actual de la CASS i les seves previsions de futur, el llistat d’inversions des de la seva creació i rendibilitat de les mateixes i les actes de totes les reunions del Consell d’Administració.

TOTES LES NOTÍCIES