ad800L’associació AD800 ha qüestionat els seus seguidors i afiliats sobre la possibilitat de ‘fer un pas més’ i presentar-se com a partit a les properes eleccions generals. Així ho han transmès als seus afiliats i seguidors a través de la seva pàgina de facebook i, segons ha indicat la seva vocal, Sílvia Gorraiz, encara que no està res decidit ‘és una possibilitat que estem mirant molt de prop’. De moment, es tracta d’un tast per veure què n’opina la ciutadania, però en els dos anys de vida, ha admès Gorraiz, ‘hem fet molt i hem aconseguit poc’.

AD800 ha decidit plantejar als seus seguidors la possibilitat d’entrar en política i intentar buscar representació parlamentària en les properes eleccions. Com han anunciat aquest diumenge al seu facebook i, seguint una petició que molta gent al carrer ja els havia fet, valoren fer ‘un pas més’ per ‘canviar les coses des de dins’, ha indicat la vocal de l’associació, Sílvia Gorraiz.

Després de dos anys de treball consideren que s’han ‘deixat la pell’ però que els resultats obtinguts no són els que desitjarien i per això valoren si seria més eficaç presentar-se com a partit a les properes eleccions generals.

Encara que Gorraiz assegura que encara queda un any i mig perquè aquesta possibilitat sigui una realitat i admet que ‘AD800 no es va crear per entrar al Consell General’, si que la voluntat és canviar les coses.

Al mateix facebook, alguns dels membres de l’associació plantegen alguns dels aspectes que hauria de portar el seu programa electoral, basat sobretot en la defensa d’una democràcia ‘directa i participativa’. Impulsar referèndums per a les qüestions d’Estat, una reforma real del SAAS, de l’educació, del sistema electoral o de la justícia. Així mateix, un altre dels objectius seria tirar endavant la llei de responsabilitat política i transparència, en la qual ja han estat treballant; la regulació de l’avortament o posar fre als càrrecs de confiança.

2 comentaris

  1. No cal, gràcies.

  2. A mi em semble perfecte.teniu el meu vot.

Comments are closed.