La plataforma AD800 s’ha reunit aquest dimecres amb els promotors de la Iniciativa Legislativa Popular que s’està elaborant per modificar la Llei electoral amb l’objectiu de permetre llistes obertes a les eleccions. El portaveu d’AD800, Manel Montoro, ha explicat a l’ANA que estan plenament d’acord amb la iniciativa, exceptuant la proposta d’ampliar el Consell General a 42 consellers, però com que aquesta proposta no ha tingut una bona rebuda entre la societat i els impulsors de la ILP han decidit mantenir els 28 consellers actuals, els dos col·lectius han acordat que la plataforma els ajudarà a fer difusió del projecte i a recollir les signatures que necessiten per presentar la ILP.

AD800 s’ha reunit aquest dimecres amb els promotors de la ILP per a instaurar llistes obertes a les eleccions, que encapçala Ramon Canut. El portaveu de la plataforma, Manel Montoro, ha explicat que han acordat donar-los suport amb la iniciativa, que té per objectiu permetre que els electors puguin votar els consellers separadament, sense estar obligats a votar els candidats d’un partit sencer.

Els impulsors de la iniciativa legislativa tenen intenció d’enllestir el text durant el mes de març, per poder iniciar la recollida de signatures necessàries per presentar la ILP al Consell General. En aquest sentit, AD800 els ajudarà a fer difusió del projecte i el que pot aportar, sobretot a través de les xarxes socials, i els donarà un cop de mà a l’hora de fer la recollida de signatures.

1 comentari

  1. Si prospera com espero aquesta proposta, personatges com el Cinca o l’Alcobé podran contar el vots que treuen i els electors també ho farem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada