Actuació del grup 4Flags a la plaça del Poble

4flags

El dijous 16 de juliol, a les 20.30 hores, a la glorieta de la plaça del Poble d’Andorra la Vella, començarà l’actuació del grup musical 4Falgs, que serà la cinquena del DijousDeRock 2015.

Les influències del grup 4Flags són molt variades i van des de U2, Ramones, Oasis, fins a Franz Ferdinand i Foo Fighters, entre d’altres. Aquesta barreja d’estils es veu reflectida clarament en la seva música, on hi mesclen estils Indi-RockPop-Alternativa.

4Flags neix després que quatre amics i excompanys de treball, units pel mateix sentiment i l’atracció per la música, decideixen quedar al seu local de Santa Coloma per tocar cançons dels grups favorits i per divertir-se, no tan sols tocant, sinó rememorant velles èpoques.

A dia d’avui, el grup està format per Riccardo Sandrini a la veu, Eric Lepoix i Chris d’Annunzio a les guitarres, Jordi Díaz al baix i Tito Torres a la bateria.

El ritual va començar a ser més freqüent i passa a convertir-se, més que un hobbie, en una veritable passió. A causa de la bona química entre els integrants, a poc a poc el grup es va animar a compondre les seves pròpies cançons i a anar deixant els covers de costat, i és per això que, actualment, el repertori del grup es basa, gairebé en la seva totalitat, en temes propis.

Així va néixer 4Flags. El nom va sorgir pel fet que el grup l’integren quatre nois de diferents nacionalitats; andorrana, italiana, francesa i argentina. El formen Riccardo Sandrini, veu; Eric Lepoix i Chris d’Annunzio, guitarres; Jordi Diaz al baix i Tito Torres a la bateria.

Després de diversos assajos i amb molta il·lusió, el grup enregistra diverses maquetes, de forma completament amateur, de cinc dels seus temes. Això implica una especial motivació en un gran moment per realitzar el seu primer concert de debut al país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *