Un total de 50 alumnes i 5 professors de les escoles municipals de Música de la Seu d’Urgell, Berga i de Puigcerdà han participat en el XIII Festival de Joves Músics Europeus, celebrat del 9 a l’11 de maig a Sneek (Holanda). Concretament del centre de la Seu hi van assistir 19 alumnes i 2 professores.

Els alumnes de les tres escoles de música van actuar en tres concerts: als espais Martinuskerk i  Tramontana, a Sneek, mentre que el tercer van tenir lloc a la població de Woudsend, a Karmel Kerk.

La primera part de les actuacions, la coral integrada per músics de les tres escoles van interpretar gospel, rock català i una havanera. La segona part, la banda de l’Escola Municipal de Berga, en la que hi van participar també alumnat de la Seu d’Urgell, va fer sonar Patum.

Val a dir que en aquest festival de música celebrat a Holanda hi van participar prop de 1.000 alumnes i professors de 26 escoles de música de diferents poblacions de Catalunya.  En aquest festival hi van assistir grups o conjunts d’escoles de música de tot Europa, d’edats compreses entre els 12 i 25 anys. El festival va acollir uns 6.000 joves de 23 països diferents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada