actua-salutLa XII trobada dels membres del clúster de salut i benestar celebrada aquest dimarts va comptar amb la presencia de 25 persones. Durant la sessió es van efectuar presentacions del sectors de cosmètica propis del país i del clúster de la bellesa i cosmètica de Catalunya, “Barcelona Beauty Clúster” a càrrec de la clúster manager d’ACC10, Gloria Prats.

El clúster va engegar amb la presentació a càrrec del Grup Julia de la pròpia seva línia pròpia de productes. El grup va aprofitar l’acte per introduir la idea de crear un marc de treball conjunt per posicionar Andorra, com a marca de país en el sector. La creació d’una marca amb denominació “Made in Andorra” se sustentaria en els recursos propis del país, com l’aigua termal i les plantes aromàtiques dels Pirineus. La sessió va continuar amb la presentació d’una nova línia de cosmètica, HEDDA que es vol posicionar en el mercat andorrà. Els promotors van mostrar igualment el seu suport per formar part del grup de treball per posicionar la marca globalment.

Durant la sessió, també és va presentar ADM Beauty, empresa estrangera, com una empresa ubicada a la part final de la cadena de valor del sector, i que dona suport a la venta i marca del producte final. La ronda de presentacions va finalitzar amb la explicació realitzada per la Gloria Prats, que va parlar sobre com va es iniciar el “Barcelona Beauty Clúster”, com es va formalitzar, i de quina manera les empreses d’un sector poden ser més competitives amb aquesta organització.

En finalitzar la reunió de treball, els responsables de la iniciativa Actua van valorar molt satisfactòriament la sessió, i es van comprometre a engegar el mes aviat possible un grup de treball que identifiqui les necessitats i els passos a seguir per posicionar el sector de la cosmètica a Andorra com a marca de país.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada