Actua vol facilitar l’accés de les empreses i start-ups andorranes al Web Summit, un dels esdeveniments internacionals més importants d’Europa en tecnologia, innovació, startup i emprenedoria, que tindrà lloc a Lisboa del 4 al 7 de novembre del 2019.

Es preveu l’assistència de 70.000 professionals del sector procedents de més de 170 països.

Amb l’objectiu que coneguin i puguin aprofitar les oportunitats d’aquest congrés, Actua organitza una delegació per anar-hi, oferint entrades a un preu inferior al de l’esdeveniment. Així doncs ofereixen: cinc entrades a un preu de 150 euros unitat, ( Actua està cobrint 350€ i les entrades actuals estan a més de 650€). Dos ALPHA Program per a start-ups que inclou: 1 entrada per a tots els dies del congrés, 1 espai per exposar durant 1 dia, presència en l’apartat de start-ups al web del congrés, contacte amb una start-up de prestigi que ajudarà en tota la logística prèvia a l’esdeveniment, presència en l’App del congrés, i oportunitat de tenir un mentor i participar a un PITCH així com accedir a reunions i tallers d’inversors.

Les start-ups interessades seran proposades per Actua a l’organització, que és qui avaluarà si són acceptades a participar al Programa ALPHA. En aquest cas, el preu de l’entrada per la start-up seleccionada serà també de 150 euros (Actua cobreix 800€).