L’agència de promoció econòmica d’Andorra, Actua, ha participat aquest dimecres al matí a Fitur Salud, una fira que serveix per promocionar el turisme mèdic. Diferents representants d’Espanya, el Canadà, Itàlia, Rússia i la Xina s’han mostrat interessats en conèixer el potencial del Principat, en un total de 14 reunions de negoci. La medicina estètica, la dermatologia, les aigües termals i l’oftalmologia per a infants han estat alguns dels tractaments que més interès han generat.

Els representants de l’agència de promoció econòmica d’Andorra, Actua, han estat presents aquest dimecres al matí a Madrid, amb motiu de la fira de promoció del turisme de salut, Fitur Salud. Durant la jornada han tancat 14 reunions de negocis amb facilitadors mèdics i consultors de països com Espanya, el Canadà, Itàlia, Rússia, Mèxic, el Regne Unit i la Xina, que s’han mostrat interessats en el potencial del país per acollir diferents tractaments per als seus clients.

La medicina estètica, la dermatologia, les aigües termals, l’oftalmologia per a infants i la recuperació en matèria esportiva de lesions traumatològiques han estat els principals punts d’interès en les reunions que s’han mantingut durant el matí. En aquestes sessions Business to Business (B2B), Actua s’ha marcat com a prioritat establir relacions comercials amb compradors convidats per mostrat les principals virtuts del país en aquest àmbit.

Fitur Salud, fira de referència
Fitur Salud és un esdeveniment de rellevància celebrat a Madrid destinat a la promoció de turisme de salut, on diferents agents com ara hospitals i clíniques, balnearis, clústers i destinacions turístiques, facilitadors mèdics, agències de viatges especialitzades, proveïdors i empreses de serveis de turisme sanitari mostren les seves ofertes.

Text: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada