Actua i la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis (CCIS), conjuntament amb el Departament de Comerç Internacional (Departament for International Trade (DIT)) del Regne Unit organitzen els dies 6 i 7 de març una missió comercial a Andorra. L’objectiu d’aquesta iniciativa és dinamitzar el sector del comerç (Retail) i alhora promoure la inversió estrangera.

12 empreses angleses han mostrat interès en conèixer Andorra com a destinació comercial i turística sumant-se a aquesta missió. Les dues institucions promotores informaran sobre les oportunitats i l’alt potencial del mercat andorrà i facilitaran el contacte de les empreses britàniques amb els comerciants del país perquè puguin sorgir oportunitats de negoci i noves relacions comercials.

Destacar que la iniciativa ha rebut el suport directe del sector del comerç amb la participació activa de diversos comerciants a les reunions B2B. En aquestes trobades s’establirà un marc de relació obert per compartir interessos comercials, experiències de compra i oportunitats de futur per ambdues parts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada