Les activitats extraescolars formen part de la rutina escolar dels nostres fills. Jugar a bàsquet, practicar ballet, aprendre a fer figures amb argila, reforçar aquelles assignatures en què van més fluixos, anar a natació…

Si bé és cert que és recomanable que el petit tingui altres coses a fer quan surt de l’escola, també ho és que una sobrecàrrega de tasques pot ser motiu d’estrès. Així que, com tot, cal quadrar l’agenda dels nens en la seva justa mesura, deixant-los temps també per improvisar amb el que els vingui de gust fer lliurement. Sobre quantes activitats per a nens són recomanables fora de l’horari escolar, no hi ha un nombre concret.

Però és recomanable que a les tardes tinguin almenys hora i mitja per a ells, per jugar, per anar amb els amics o per al que considerin. Es pot optar perquè tinguin extraescolars en dies alterns, potser dilluns, dimarts i dijous. Pel que fa a allò que poden fer, això dependrà de les preferències i gustos dels nens. Si encara són petits, potser que els hàgiu d’anar apuntant a diverses coses de manera que trobin el que més els agradi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada