Activitats a Andorra la Vella sobre educaciò viària

En la II Setmana Mundial de les Nacions Unides per a la Seguretat Viària, que la parròquia d’Andorra la Vella celebra del dilluns 6 fins al diumenge 12 de maig, amb el lema “Salvem el vianant!”, les conselleries de Circulació i de Social han programat conjuntament 12 actes i activitats que s’aniran desenvolupant fins a la festa de cloenda, el diumenge vinent al Parc Central.

La Unitat d’Educació Viària del Servei de Circulació i el Servei de Cases Pairals del Departament de Social s’han associat per organitzar i desenvolupar un conjunt d’activitats adreçades als joves, amb la participació dels pares d’escolars de la Parròquia.

Durant 8 hores, ininterrompudament, infants d’edats compreses entre els 4 i 8 anys, amb els seus pares, podran gaudir del Circuit de pràctiques de Santa Coloma amb l’acompanyament i el guiatge dels agents de la Unitat d’Educació Viària. Han estat convidats a inscriure-s’hi tots els alumnes del centres educatius de la Parròquia que hi acudiran acompanyats dels seus pares i mares.

 

 

TOTES LES NOTÍCIES