Activitat artística conduïda i dirigida per l’escultor Ahmed Keshta

keshta

La tarda del dijous 11 de desembre, a partir de les 16.00 hores, a la sala Àgora de la Plaça Lídia Armengol Vila hi tindrà lloc una activitat artística, oberta a tothom, que ofereix l’artista escultor Ahmed Keshta per a les persones tutelades de la Fundació Privada Tutelar del Principat d’Andorra, i a la qual assistiran els usuaris de les cases pairals d’Andorra la Vella i les nenes i nens del Casal d’Infants El Llamp.

Aquesta activitat es una proposta de la Fundació Privada Tutelar, que es du a terme en col·laboració amb la Conselleria de Social del Comú d’Andorra la Vella, en la qual Ahmed Keshta oferirà a tos els assistents la possibilitat de crear objectes per a  regalar en aquestes festes de Nadal, amb una base de fusta que ell mateix haurà preparat.

L’artista no ha volgut desvetllar tots els detalls d’aquesta mena de taller de plàstica i ha manifestat “Prefereixo que constitueixi una sorpresa per a tots aquells que participin a l’activitat i que tot es faci amb una certa improvisació creativa”.

En la presentació de l’acte conjunt, en el qual hi ha implicats la Fundació Privada Tutelar, el Comú de la Parròquia i l’escultor, el president de la Fundació, Sr. Ramon Cierco, ha volgut agrair l’habitual col·laboració del Sr. Keshta i n’ha destacat la capacitat i el seu sentit d’ajuda i de solidaritat amb les persones tutelades que, actualment, són una cinquantena. La Cònsol Major, Sra. Maria Rosa Ferrer, s’ha congratulat per bona sintonia que existeix i que perdura amb la Fundació Privada Tutelar, i ha volgut palesar el seu suport i el de la Corporació a la tasca que du a terme, tot remarcant el bon aprofitament que els més jovenets i els padrins podran gaudir en aquest activitat artística de creació improvisada, una acció de proximitat que compartiran amb persones que pateixen necessitats especials i amb risc d’exclusió social.

Aquesta trobada artística de creació d’objectes per a oferir, regalar o donar durant les festes de Nadal, que serà obert a tothom, començarà a les quatre de la tarda del dijous 11 de desembre i finalitzarà a les set del vespre.

 (Foto: AFC)