L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, juntament amb l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, han elaborat una enquesta per conèixer les necessitats formatives que necessiten els i les joves de la nostra ciutat i comarca. L’objectiu d’aquest qüestionari és poder organitzar formacions a mida per al públic jove.

Respecte aquesta iniciativa, la regidora de Joventut de l’Ajuntament de la Seu, Sílvia Iscla, afirma que “volem que els mateixos usuaris que estan interessats a realitzar cursos de formació ens facin arribar els seus interessos, inquietuds i demandes per tal de programar els següents packs de formació en funció de els respostes obtingudes”.

Cal recordar que fins l’actualitat l’Oficina Jove ha portat a terme la iniciativa Pack Lleure, un programa de cursos d’educació en el lleure que compta amb la col·laboració dels serveis de formació de la Fundació Escolta Josep Carol-Escola Forca.

Enquesta formació a mida

Des de l’oficina Jove se seguirà apostant pel programa Pack Lleure, tot i que es busca oferir noves propostes formatives de temàtiques vàries adaptades a les peticions que facin arribar els i les joves alturgellencs.

Per això s’ha elaborat aquest qüestionari per poder detectar les prioritats formatives que tenen els nois i noies de la Seu i de la comarca de l’Alt Urgell per  oferir-los una formació adaptada a les seves necessitats. L’enquesta pregunta sobre temàtiques, horaris, dies, preus, durada de les formacions, entre d’altres qüestions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada