Actes populars i tradicionals pel Dia de la Parròquia d’Escaldes-Engordany

festa-parroquia-eEl Comú d’Escaldes-Engordany ha organitzat per al proper diumenge dia 15 de juny una sèrie d’actes i activitats per commemorar el 36è aniversari de la parròquia que és el 14 de juny.

Els actes començaran a les onze del matí amb una ballada de sardanes a la plaça Coprínceps, mentre els més petits podran gaudir del circuit d’educació viària al parc Turons d’Art que estarà instal·lat a partir de les deu del matí.

A la una del migdia tindrà lloc l’actuació del cos de Dansa de l’Esbart Santa Anna parc de la Mola. Ja a les dues del migdia al mateix parc de la Mola tindrà lloc un dels actes més esperats i que reuneix cada any centenars de persones: l’arrossada popular. El preu del plat és de 4 euros i inclou el plat commemoratiu del Dia de la Parròquia, l’arròs de muntanya, el pa, l’aigua, el vi i el gelat. Els tiquets es poden comprar al Servei de Tràmits del Comú, a la llar de jubilats del Prat Gran, a l’Oficina de Turisme i al mateix parc de la Mola el dia 15 de juny.

Cap a les quatre de la tarda el parc de la Mola serà l’escenari d’una espectacle per als més menuts de la casa. No ens movem del parc de la Mola perquè a les cinc es durà a terme el ball de tarda per amenitzar el Dia de la parròquia.

El festival de ball esportiu a la sala del Prat del Roure a les sis de la tarda posarà punt i final als actes de celebració del 36è aniversari de la parròquia.

El dissabte 14 de juny també tindran lloc dos actes que s’emmarquen en el Dia de la Parròquia com és el concert de la coral d’Escaldes-Engordany a les vuit del vespre a l’església de Sant Pere Màrtir i el ball a les onze de la nit al Prat del Roure, organitzat per l’associació Balland.

Text i foto: e-e.ad