L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha organitzat per al proper dimarts 13 de juny l’acte públic ‘Ara toca passar comptes’, que se celebrarà a la sala la Immaculada, a les vuit del vespre. L’acte és obert a tothom i té per objectiu establir un diàleg amb els ciutadans sobre l’acció de govern dels primers dos anys de mandat.

L’equip de govern concep aquesta acció com un acte democràtic que fomenta la transparència i la participació ciutadana, ja que el ciutadà mereix rebre explicacions sobre l’acció desenvolupada pel govern de la ciutat i ha de poder participar amb els seus comentaris i suggeriments sobre allò que s’ha fet i sobre accions futures a desenvolupar.

L’acte en sí és un dels compromisos adquirits per l’actual equip de govern en el seu programa electoral: donar explicacions públicament sobre el conjunt d’accions dutes a terme al llarg del mandat.

Aquest acte es va dur a terme, per primer cop, a finals del mandat 2007-2011; es va repetir en acabar la legislatura 2011-2015, i ara s’ha organitzat per tal de copsar la veu ciutadana quan encara queden dos anys per finalitzar l’actual mandat.

Butlletí SeuCiutat

Demà mateix es començarà a rebre a totes les cases del municipi el butlletí municipal on s’exposen algunes de les accions dutes a terme per l’equip de govern durant la primera meitat de la legislatura.

El butlletí està desglossat en 7 blocs diferents: Gestionem els Recursos; Cuidem les Persones; Generem Oportunitats; Impliquem les Persones; Endrecem la Ciutat; Equipem la Ciutat; Impliquem les Persones; i Fem Territori, Fem País, i pot resultar una guia per l’acte previst per la setmana entrant.

El butlletí SeuCiutat estarà disponible també al web municipal www.laseu.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada