Acte de cloenda de l’Aula Magna

Aquest dijous 10 de maig, a partir de les 6 de tarda, a la sala d’actes del Centre Cultural la Llacuna, se celebrarà l’acte de cloenda del Curs 2011-2012 de l’Aula Magna, un projecte conjunt de la Universitat d’Andorra i el Comú d’Andorra la Vella, i que s’inclou en la Càtedra UNESCO de l’UdA.

Els cursos de l’Aula Magna es van iniciar l’any 2005 amb l’objectiu d’apropar la universitat a la societat andorrana, per què tothom pogués tenir accés al coneixement, mitjançant unes sessions monogràfiques sobre història, salut, cultura, ciència, informàtica,…

Al llarg del Curs 2011-2012, que va començar el 3 de novembre del 2011 amb l’acte d’inauguració i una conferència que versà sobre la transformació d’Andorra durant el segle XX, hi ha hagut un total de 6 sessions impartides per professors de la Universitat.

En total, els inscrits hauran assistit a dues conferències i a sis sessions.

En l’acte de cloenda del curs, hi assistiran la cònsol major de la parròquia i el rector de la Universitat.

Hi tindrà lloc una conferència amb el títol “El jaciment de la Roureda de la Margineda, a càrrec d’Albert Villaró, Director d’Arxius i Recerca del Comú d’Andorra la Vella, i de la Montserrat Cardelús, Consellera delegada de Molines Patrimonis.

La Cap d’Equip de Gent Gran Activa de la Conselleria de Social farà un beu balanç del curs 2011-2012 de l’Aula i la professora del Centre d’Estudis Virtuals i Extensió Universitària de l’UdA, Cristina Yáñez, presentarà els conferenciants.

Després de la conferència, la Cònsol Major i el Rector de l’UdA lliuraran els certificats i un recull fotogràfic a cadascun dels participants en el curs.

Les dues personalitats, acompanyades d’un representant de l’empresa Forces Elèctriques d’Andorra (FEDA), lliuraran els premis del Concurs de Fotografia, organitzat durant el curs i que és patrocinat per FEDA.

 

TOTES LES NOTÍCIES