Acrobàcies, malabars i humor a la Nit sense Paraules de la Massana

Després de la gran expectació de la Nit amb Paraules de la setmana passada, arriba el torn de la Nit sense Paraules, que des de fa anys el Comú de la Massana dedica a diferents disciplines circenses.

Enguany, la vetllada, aquest dijous, 28 de juliol, comptarà amb dos espectacles. Donarà el tret de sortida, a les 22 h, la companyia Los Herrerita, amb el seu espectacle “The Flamingos”, en el qual combina els malabars i els monocicles. El seu look retro i les seves dosis d’ humor el converteixen en un espectacle divertit i sorprenent per a totes les edats.

Tot seguit actuaran les acròbates andorranes Meri Rabassa i Laura Muñoz, amb un innovador espectacle de circ aeri, on el cos parla de com vèncer l’opressió. Una autèntica demostració de poesia visual que es desenvoluparà dins una estructura especialment dissenyada per aquest muntatge.

Cada setmana hi ha propostes culturals als carrers i places de la Massana, amb la intenció de dinamitzar la parròquia durant els mesos d’estiu. Per la setmana que ve hi ha programat un espectacle de les Petites Tardes d’Estiu i un concert emmarcat en el cicle Reviu els Capvespres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.