caldea-2Caldea oferirà en exclusiva, amb motiu de la festivitat de Setmana Santa, FH2OC, un espectacle únic que, amb la participació de fins a nou actors i acròbates, representarà a la Gran Llacuna Interior l’origen de les aigües termals, les grans protagonistes del centre.

L’espectacle, del que únicament podrà gaudir qui visiti Caldea durant Setmana Santa, escenifica un diàleg entre el cel i l’infern amb la participació dels quatre elements: aire, aigua, foc i terra, el resultat del qual són les aigües termals, un element que aporta nombrosos beneficis a les persones. Durant la representació, els acròbates aeris utilitzaran teles i trapezis que juntament amb els malabaristes del foc i els efectes musicals generaran un ambient sorprenent mentre els espectadors segueixen gaudint de les aigües termals de la Gran Llacuna.

L’espectacle, apte per a tots els públics, potencia l’aspecte lúdic de Caldea amb dues representacions diàries, a les 20.30 h i a les 22.30 h, únicament del 17 al 20 d’abril, ambdós inclosos. Aquest espectacle, d’una durada aproximada de 20 minuts, s’emmarca dins del programa de celebracions amb motiu del 20è aniversari de Caldea, un programa que sota el concepte “L’aigua ens dóna vida”, articula una sèrie d’activitats participatives.

Caldea oferirà una preestrena de FH2OC el proper dissabte dia 12 d’abril en exclusiva per a andorrans i residents. Tots aquells que vulguin gaudir d’aquesta especial primera representació podran fer‐ho acudint al centre (entrada a partir de 12,50 €, tarifa especial Programa Aigua) i amb temps suficient per estar a la Gran Llacuna Interior a les 20.30 h, moment en què s’iniciarà l’espectacle.

Caldea

Inaugurat el 1994 a Escaldes‐Engordany (Andorra), Caldea és el centre pioner en termoludisme, un concepte que proposa recuperar l’equilibri i la vitalitat gràcies a les propietats de les aigües termals.

Amb l’ajuda de la seva arquitectura singular, dissenyada per Jean‐Michel Ruols, i el seu concepte aquàtic únic, Caldea prioritza l’aspecte lúdic de l’experiència termal creant una nova manera de gaudir de les aigües termals ja sigui amb amics o amb la família. Tenint com a punt de referència aquestes aigües termals naturals, el medi ambient i un paisatge excepcional,

Caldea ofereix tots els avantatges d’un centre situat a la muntanya però que alhora es troba al centre de Escaldes‐Engordany i molt a prop d’Andorra La Vella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada