El Govern de la Generalitat ha aprovat la subscripció d’un acord de col·laboració entre el Departament d’Ensenyament i el Servei Andorrà d’Atenció Sanitària per promoure el cicle formatiu de grau mitjà d’emergències sanitàries. A més, s’estableixen les condicions per facilitar la qualificació professional del personal treballador del sector d’emergències.
 
Es preveu que es pugui impartir, en l’àmbit de la formació professional del sistema educatiu, una oferta formativa adreçada a treballadors del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària perquè puguin cursar aquests ensenyaments, de forma flexible, mitjançant la matrícula per mòduls o unitats formatives soltes.
 
L’objectiu és aconseguir ampliar l’aprenentatge de les persones treballadores al llarg de la seva vida. Per això, el Departament d’Ensenyament facilitarà el desenvolupament de la formació, ja sigui en la modalitat d’educació a distància, a través de l’Institut Obert de Catalunya, i en la modalitat presencial, mitjançant altres instituts que tenen implantada la formació.
 
L’acord també preveu facilitar al personal treballador del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària el reconeixement acadèmic de la seva experiència laboral, i podrà rebre assessorament professional per tal de facilitar-ne el reconeixement. Així mateix, també s’oferirà orientació al personal del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària que es prepari per a les proves d’accés a cicles formatius, mitjançant activitats d’informació, orientació i assessorament realitzades pels instituts.
 
Text. Gencat

1 comentari

  1. hosti tu,… i després enviant cartetes al REI D’ESPAÑAAA, proposant-li el coprincipat perquè “reforça la democràcia”. És el que se’n diu: fer-se l’andorrà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada