El Consell de Ministres va aprovar ahir, a proposta del titular d’Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, el conveni de col·laboració entre Andorra Telecom, SAU i el Departament de Prevenció i Extinció d’Incendis i Salvaments relatiu als serveis de telefonia d’emergència 112 i 118. Aquest conveni respon a la col·laboració històrica entre la societat parapública i Bombers per a l’ús d’aquests números d’emergència de manera gratuïta.

El conveni se signarà amb l’objectiu d’establir els termes pels quals es regeix la col·laboració entre les dues parts, amb la finalitat d’assegurar el correcte funcionament de la infraestructura i els serveis de telecomunicacions vinculats als números d’emergència.

L’acord estipula la gratuïtat per als usuaris d’aquests serveis, els costos dels quals s’han valorat en 25.000 euros. També contempla l’obligació que s’atorga al Cos de Bombers de garantir el correcte funcionament dels números d’emergències. Les dues parts es comprometen a l’acompliment de la confidencialitat i a la protecció de dades personals.

El contracte té una durada de cinc anys amb una clàusula de renovació tàcita

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada