transportAquest dijous i divendres s’han celebrat a Andorra diverses reunions de negociació destinades a la conclusió de l’Acord sobre el transport internacional de viatgers i mercaderies per carretera entre el Principat d’Andorra i la República Italiana.

La delegació italiana ha estat presidida pel director del Transport Internacional de Mercaderies del Ministeri d’Infraestructures i Transports, Massimo Costa, mentre que l’andorrana ha estat encapçalada per la responsable del Departament de Transports del Ministeri d’Administració Pública, Transports i Telecomunicacions, Irene González.

Les reunions s’han celebrat en un ambient cordial i amistós. Durant aquestes reunions s’ha examinat amb atenció les propostes d’ambdues delegacions, arribant finalment a un consens sobre el text final de l’Acord, que ha estat rubricat aquest divendres.

L’Acord té com a finalitat desenvolupar i afavorir el transport internacional per carretera de viatgers i de mercaderies entre ambdós estats, així com el trànsit dins els seus respectius territoris.

Aquest acord s’insereix en el marc de les bones relacions entre els dos estats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada