Acord entre Andorra i Itàlia pel transport internacional de viatgers i de mercaderies per carretera

transportAquest dijous i divendres s’han celebrat a Andorra diverses reunions de negociació destinades a la conclusió de l’Acord sobre el transport internacional de viatgers i mercaderies per carretera entre el Principat d’Andorra i la República Italiana.

La delegació italiana ha estat presidida pel director del Transport Internacional de Mercaderies del Ministeri d’Infraestructures i Transports, Massimo Costa, mentre que l’andorrana ha estat encapçalada per la responsable del Departament de Transports del Ministeri d’Administració Pública, Transports i Telecomunicacions, Irene González.

Les reunions s’han celebrat en un ambient cordial i amistós. Durant aquestes reunions s’ha examinat amb atenció les propostes d’ambdues delegacions, arribant finalment a un consens sobre el text final de l’Acord, que ha estat rubricat aquest divendres.

L’Acord té com a finalitat desenvolupar i afavorir el transport internacional per carretera de viatgers i de mercaderies entre ambdós estats, així com el trànsit dins els seus respectius territoris.

Aquest acord s’insereix en el marc de les bones relacions entre els dos estats.