Un conveni amb l’Institut Barraquer permetrà ampliar l’oferta sanitària per als afiliats a la CASS amb patologies oftalmològiques greus. A més, el consell d’administració de la parapública preveu per aquest any 1.600 noves pensions de jubilació i 1.200 demandes d’invalidesa.

El consell d’administració de la CASS ha aprovat un conveni amb l’Institut Barraquer de Barcelona. A partir d’ara, els pacients oftalmològics podran ser derivats a aquest prestigiós centre quan així ho indiqui un oftalmòleg d’Andorra. S’amplia, doncs, la cartera de proveïdors i l’oferta sanitària amb la inclusió d’una institució especialitzada, sobretot, en patologies d’alta complexitat.

A la cartera de serveis s’ha inclòs també el dispositiu Peristeen, un tractament per millorar la qualitat de vida dels malalts de restrenyiment crònic d’origen neurològic. Són aquests uns pacients pels quals els procediments habituals no són eficients.

Previsió de nous pensionistes
D’altra banda, la CASS preveu que 1.600 persones puguin demanar una pensió o capital de jubilació per a aquest 2018 i que hi hagi també fins a 1.200 demandes d’invalideses, reversions i complements no contributius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada