Acord de col·laboració per a la International Women’s Cup

El Govern i Andorra Turisme han signat un acord de col·laboració amb el prestigiós torneig International Women’s Cup per dur a terme la VI edició al Principat d’Andorra. Aquesta edició comptarà amb la presència de sis equips de primer nivell del panorama internacional.

La signatura del conveni s’ha realitzat a la seu del Govern i ha comptat amb la presència de Jordi Cerqueda, Secretari d’Estat d’ESports d´Andorra, Betim Budzaku, Director d’Andorra Turisme i Xavier Rieiro, Director General de la IWC. Durant la signatura han manifestat que “Andorra acull amb gran il·lusió aquest prestigiós torneig i reafirma el seu compromís amb l’esport i la igualtat de gènere”.

La InternationalWomen’s Cup és un projecte integral de futbol femení que a més compta amb el suport del Consell Superior d’esports del Govern d’Espanya i de la Generalitat de Catalunya. El seu objectiu és fomentar la igualtat de gènere en l’esport, incentivar la seva pràctica i la presència en els mitjans de comunicació.

El torneig destina tots els recursos al seu projecte solidari “Mumbay School International Women’s Cup”. Mumbay School International Women’s Cup és un projecte de desenvolupament (manutenció, escolarització i preparació mitjançant estudis superiors i ocupació per a un futur millor) en la llar “Ankur”, dirigit per les Germanes de Caritat de Santa Ana, destinat a més de 200 nenes procedents indrets més pobres del nord de Mumbai, Índia.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *