Aconsegueix la perfecta manicura black en cinc passos

El negre fascina. És tal el seu poder d’atracció que ha despertat controvèrsia sempre. Se li ha considerat el color de l’elegància, encara que el seu ús social l’ha presentat durant segles com l’enemic de la felicitat. Per sort, ara hem entès que la bellesa és versàtil, que la felicitat vesteix de totes les tonalitats i que el negre és el nou color. Perquè puguem presumir d’una manicura perfecta en total black, Masglo ens revela aquestes cinc claus. Pren nota!

Les ungles, més aviat curtes i rectes. És el moment de dir NO al “look malèfica” d’ungles ultra llargues, punxegudes o excessivament ametllades. Si vols que el teu esmalt negre llueixi un aspecte elegant, porta les ungles rectes amb els extrems arrodonits i amb una longitud no superior a la punta dels dits.

Pigments d’alt voltatge: la base és el teu millor aliat. No només protegeix l’ungla, sinó que allisa la superfície fins aconseguir l’efecte brillantor mirall, propi d’una manicura perfecta.
Precisió i cura amb l’esmalt. Si pretens presumir de l’acabat impecable de la teva manicura, sigues meticulosa en l’aplicació. Fes sempre dues capes i intenta no sortir-te de la tela. Un consell: la clau de l’èxit són tres pinzellades (centre, dreta i esquerra).

Arma’t de paciència! Les presses i una bona manicura són conceptes oposats. Així que… pren-te el teu temps. Entre capa i capa són necessaris uns minuts perquè l’esmalt s’assequi. No siguis impacient i comencis a comprovar abans de temps si ho està o no, perquè no saps fins a quin punt els colors més foscos revelen cada defecte de la nostra manicura.

Brillantor extrema. Com saps, el negre absorbeix la llum, i això fa que es pugui veure mat i apagat. Utilitza sempre una laca per l’acabat que li proporcioni una brillantor impecable.

Recomanem:

Mini Kit de Rescate Manicura, de Tweezerman. Aquest mini-kit, ideal per portar de viatge, permet tenir una manicura perfecta en qualsevol moment i en qualsevol lloc. Conté: un retalla cutícules de puntes afilades i angulars per aconseguir un tall net i precís; 1 baixa pells i netejador d’ungles, que empeny cap enrere les cutícules i neta sota de les mateixes; i una llima niquelada, fort i duradora, per donar forma i allisar la ungla. El seu preu 22,50 €

Cuticle Oil +, d’Orly. Aquesta fórmula, rica en nutrients, combina l’extracte de cireres silvestres, la flor del taronger i l’oli d’onagra per acabar amb les cutícules deshidratades i les ungles seques. A més, evita la inflamació.

Crème abricot, de Dior. Des de 1963, aquest tractament suposa una genial barreja de nutrició i regeneració per a les nostres ungles. La fórmula, amb actius emol·lients i reconstituents, millora la resistència de les ungles i afavoreix el seu creixement.

Base Anivelladora amb Aloe Vera, de Masglo. Aquesta base es nodreix dels beneficis de l’Aloe Vera per recuperar la superfície de les ungles estriades i irregulars, alhora que els aporta hidratació. El seu preu: 10 € / 13,5ml

Dark Diamonds Starstruck Collection Vinylux, de CND. Aquest esmalt combina l’elegància del negre amb les espurnes d’una època tan màgica com és el Nadal. S’aplica com un esmalt i dura com un gel, garantint fins a dues setmanes de color i brillantor. Els esmalts de CND són 7-FREE sense ingredients nocius ni d’origen animal. El seu preu: 12,50 €

Black Dress Not Optional, de Opi. Aquest esmalt, pertanyent a la col·lecció Breakfast at Tiffany s, evoca la famosa pel·lícula d’Audrey Hepburn per recordar-nos l’elegància del negre en el món de la bellesa i la moda.

Miracle Nail Varnish Shiny Raven, de Rituals. Aquest esmalt d’ungles de color ric, intens i durador és de fàcil aplicació i gran precisió, gràcies al seu pinzell pla. El seu preu: 5 €
Licorice, de Essie. Aquest esmalt negre barreja el glamour i el misteri i aconsegueix ser chic sense voler-ho.

Fixant brillant, de Bourjois. Un toc diari d’aquesta laca multiplica multiplica la brillantor i la durada de la teva manicura.

Li Dissolvant Douceur, de Chanel. Aquest desmaquillant, amb oli d’argan i un derivat de vitamina E, elimina qualsevol resta de laca d’ungles en un sol gest i revifa instantàniament la lluminositat de l’ungla amb suavitat. A més, el seu perfum és lleuger i delicat.

Per Belleza Activa / AMIC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.