En un sector tan nou i per tant poc regularitzat, suposa una bona notícia que l’empresa espanyola de patinets elèctrics, MYGO hagi decidit oferir assegurança mèdica totalment gratuïta a tots els seus usuaris. Aquesta assegurança cobrirà els accidents i se suma a l’assegurança de responsabilitat civil d’un milió d’euros que ofereix ja MYGO.

L’any 2018 els patinets elèctrics van estar relacionats amb 273 accidents. Aquesta xifra ve donada, segons la plataforma d’informació online, PortalTic, per la Fiscalia i suposa de moment una xifra provisional que augmentarà quan la policia tingui una millor forma de comptar els accidents i la implicació dels patinets elèctrics en ells.

De moment el cas més greu és el d’una dona de 92 anys que va morir a Esplugues de Llobregat després de ser atropellada per un de patinet elèctric.

Segons Andrés Casanova, CEO de l’empresa en qüestió, “existeixen tres pilars fonamentals per al nostre èxit: vianant, usuari i ciutat. Si li fallem a un, els fallem a tots. Volem transformar l’experiència de mobilitat i sostenibilitat de cada ciutat on operem, i només aconseguint un balanç perfecte entre vianant, usuari i la pròpia ciutat l’aconseguirem”.

És per aquest motiu que l’empresa, segons diu la mateixa, destina el 3% dels seus ingressos a les ciutats. En aquest sentit s’inscriu la creació de l’assegurança mèdica gratuïta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada