Accessoris per al cabell: descobreix les joies de la corona d’aquesta temporada

Els accessoris per al cabell han tornat aquesta temporada trepitjant molt forta i s’han convertit en les joies indiscutibles del moment i ens encanten. Les forquetes, les diademes, els llaços i els passadors vesteixen de sofisticació qualsevol cabellera, i com uns altres “hits dels noranta” s’han convertit en tan imprescindibles que ja no hauríem de deixar-los, mai més, en l’oblit.

Forquetes
Encara que pugui existir un món paral·lel ple de totes les forquetes que se’ns han perdut, sempre va haver-hi un lloc per a elles. Però aquesta temporada han fet un pas més i s’han convertit en grans protagonistes. No han estat sols eines per a realitzar recollits com cuetes o trosses o fixar els cabells més rebels, s’han alçat com a grans tresors per a adornar el cabell.

La senzilla funció de subjecció ha passat a un segon pla i li pot la seva tasca decorativa. I és que les empreses de moda, les han dissenyat amb perles, pedres, missatges amb brillants, de colors, de diferents mesures… A més, es poden col·locar per unitat o en duo i a un costat o als dos, i són perfectament combinables amb estilismes més alternatius o molt sofisticat (fins i tot en la catifa vermella).

Passadors
Vam viatjar al passat amb aquest meravellós accessori que és capaç de recollir d’una forma sofisticada però útil el cabell. Els passadors són ideals per a fer recollits mitjans (de la part davantera) o cues baixes (perquè reuneixen més pèl que les forquetes). Per a tots dos looks pots optar pels cabells llisos o crear suaus ones.

Hem vist passadors molt diferents últimament, però uns que han cridat molt l’atenció són els personalitzats.

Diademes
Un altre “must have” de la temporada, en el que accessoris per al cabell es refereix, són les diademes. Són comodíssimes per a recollir la part davantera, sense haver de recollir la cabellera. A les versions més informals per a fer esport, s’han unit estils estiuencs o més formals per a portar a l’oficina o a qualsevol festa. A més, existeixen diademes més rígides o en forma de cinta regulable perquè puguis optar pel format que més còmode et resulti.

Mocadors
Quan arriba l’estiu, els mocadors i els seus estampats estiuencs es converteixen en uns aliats molt interessants per a recollir el cabell a manera de coleta o diadema, o transformar-ho en un turbant, protegint la fibra capil·lar de la radiació solar. Fa temporades que nosaltres ja us recomanem l’ús de mocador, però és un accessori que continua sent trendy i que permet bastants possibilitats gràcies a la seva forma.