prestatgesA l’hora de dutxar-nos necessitem tenir a mà el gel, l’esponja, el xampú, etc., per això és convenient disposar d’un prestatge prop de la dutxa. Podeu escollir entre diversos models:

• Prestatges de ceràmica, que poden ser encastats o cargolats.

• Prestatges de marbre o un material semblant, que tenen durabilitat, no s’oxiden i són molt fàcils de netejar. Si a més els col·loqueu encastats a les rajoles, evitareu que es puguin moure o que les subjeccions es deteriorin o oxidin, a més que estèticament queda molt més bonic.

• Prestatges que es pengen de la barra de la dutxa, tot i que no són una bona solució perquè es mulla tot i a més es troba massa a prop vostre, la qual cosa facilita que us hi colpegeu.

• Prestatges metàl·lics, amb acabat de resines o cromats, però si no són de molt bona qualitat, s’oxidaran al cap de poc temps.

• Prestatges de plàstic, cargolats a la paret o amb ventoses, que no s’oxiden, però tenen un aspecte poc estètic. Si van cargolats, i els cargols no són d’acer inoxidable, tindreu taques d’òxid al cap de poc temps, encara que les ventoses no són la millor opció, ja que no aguanten molt de pes.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada