Acabar les obres a Sant Julià abans de la Festa Major

Sempre passa el mateix, s’apropa la Festa Major laurediana, la més concorreguda del país, i s’han d’acabar les obres endegades a corre-cuita, perquè tot quedi enllestit en començar la Festa i sembli que es fa quelcom per la parròquia (això queda políticament molt correcte).

Ara mateix però, el poble fa fàstic i és un caos circulatori.

Però tot si val…

Per la Festa Major, les “autoritats” podran desfilar i inaugurar places que la vila no necessitava i desviacions que no duen enlloc.

Això si, ben cofois i guanyant una bona “pasterada” (vergonya que ja tothom ha oblidat?).

Comencem per la plaça Calonge: Quina necessitat hi havia per fer la absurda remodelació? Quin problema tenia la plaça?

Continuem per la ex-plaça Laurèdia: Ja vaig avisar fa poc que els vehicles “grans” no tenien espai suficient per entrar al centre de la vila, que els autobusos no tenien suficient espai per maniobrar i es “menjaven” les tanques… Ni cas…

Hem hagut de esperar l’arribada dels camions dels firaires perquè haguessin de passar per damunt el jardí i destrossar la gespa encara no arrelada i col·locada amb precipitació.

Seguim amb tota la “floramenta” repartida per tota la parròquia que durarà el que durarà… o sigui l’estiu i gràcies.

Acabem amb la “tonteria” que han muntat al camp de tir, que aporta “milers” de visitants?, que ni tant sols trepitgen el poble de Sant Julià.

Això si, l’aparcament comunal ja esta tancat i els vehicles aparquen de nou on no es pot i fan molta nosa, a la carretera de Nagol.

Justament, la que tinc d’agafar jo cada dia per anar a treballar (que no per anar de Festa Major).

Però, és igual : Visca la Festa Major, la disbauxa, l’augment de preus dels bars…

Que “total” són quatre o cinc dies i qui no estigui content, que marxi de vacances, o vingui prop de casa meva, on per sort la musica “variada”, la disco mòbil i altres sorolls de procedència dubtosa arriben més aviat “difuminats”.

Bona Festa Major, a qui agradi…

1 comentari

  1. Sr. Calsina un cop més queda vostè ben retratat. Què pot aportar algú que odia la festa del seu poble? Ah, i informis millor, l’explaça Laurèdia la fa el Govern, no el comú.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES