Ja han finalitzat  les obres d’adequació d’un solar municipal per convertir-lo en aparcament públic gratuït a la zona sud de l’Horta del Valira de la Seu d’Urgell.

Recordem que aquesta actuació ha estat fruit d’un acord de plenari de l’Ajuntament urgellenc que aconsegueix endreçar la mobilitat del trànsit rodat per accedir a l’escola Albert Vives i tenir una nova bossa d’aparcament públic, a tocar del barri de Santa Magdalena, que  donarà resposta en els grans esdeveniments que celebra la Seu com són la Fira de Sant Ermengol i la Festa Major, que comporten una gran afluència de vehicles vinguts de fora de la ciutat. 

Les obres han tingut un cost total de 14.278 euros

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada