escaldes-1La part alta d’Escaldes-Engordany es reobrirà al trànsit aquesta matinada. Avui s’acabaran d’enllestir els treballs d’enquitranat i abans que finalitzi el mes s’instal·laran els punts de llum. També hi haurà altres millores estètiques.

Les obres de millora de la part alta d’Escaldes-Engordany a partir de la plaça Santa Anna són a punt d’acabar. Tal com era previst, les millores en la canalització de les aigües termals, potables i residuals, així com l’enquitranament de la carretera i millora de les voravies finalitzaran abans que acabi el mes. Quedaran només alguns detalls puntuals, com la instal·lació dels punts de llum, el vinilat i pintura d’un parell d’edificis i la col·locació d’uns altres vinils a la façana del CIAM.

Les obres han causat alguns inconvenients als veïns i comerciants d’aquesta zona, però des del comú escaldenc s’afirma que el resultat compensarà aquestes setmanes de molèsties. Amb la finalització de les obres la part alta quedarà unificada amb l’estètica de Vivand i, tal com han destacat els cònsols, actualitzarà aquest tram de carrer en la modernitat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada