Absolts per manca de proves els tres Reis Mags de Sort

El jutge ha absolt per manca de proves els tres Reis Mags de Sort acusats d’insultar i llençar caramels de forma discriminatòria a un caporal dels Mossos d’Esquadra. La sentència deixa clar que és absolutòria per manca de proves tot i que no descarta que els fets haguessin ocorregut.

Durant el transcurs de la vista, el passat dia 20 de març al Jutjat de Tremp, el caporal dels mossos va entrar en contradiccions manifestes i no va poder aportar proves que acusessin a Melcior, Gaspar i Baltasar. L’agent tampoc va poder identificar els tres Reis, que van negar els fets i solament van reconèixer haver pronunciat ”som de sucre”.

L’advocat dels Reis, Josep Altero, ha expressat la satisfacció per la sentència.

Antecedents

L’agent va assegurar el dia del judici que els tres Reis el van insultar de manera reiterada amb frases com ”la policia assassina i tortura” i va afegir que li van llençar caramels de forma poc amistosa a la sortida de la localitat, on no hi havia públic i els agents regulaven el trànsit.

El caporal dels Mossos el dia del judici no va poder precisar qui li va llençar els caramels justificant que estava d’esquena en aquell moment. Tampoc va poder culpar a cap dels tres Reis pels insults donat que no ho va veure i solament els va sentir.

La Cavalcada va transcórrer amb normalitat i un cop acabat l’acte, els Mossos van obrir diligències que van acabat amb una denúncia davant el jutjat de Tremp per una suposada falta de respecte contra un agent de l’autoritat i desordre públic.

1 comentari

Comments are closed.