google

La tecnologia avança a marxes forçades, però hi ha alguns problemes que persisteixen. El cas més clar d’això és el de les bateries.

Fa alguns dies els més optimistes en aquest camp veien com Google abandonava un projecte que, segons ha informat l’empresa, podria multiplicar per 5 la bateria dels smartphones.

Transcorregudes unes setmanes la firma de Mountain View ha tornat a parlar del tema. Pel que sembla, l’empresa no està interessada en dissenyar maquinari ni nou programari que milloren el rendiment de les bateries, però sí que ho estarien en desenvolupar tecnologies que milloressin el funcionament intern de les bateries.

Es tractaria doncs d’un avanç considerable en aquest sector ja que malgrat que les bateries han millorat molt en l’apartat de la mida (cada vegada podem emmagatzemar més energia en espais més reduïts) no ho ha fet en l’àmbit de l’eficiència.

Aquest projecte, segons ha afirmat Portaltic, estarien sent dut a terme per la divisió d’investigació Google X Lab de l’empresa.

Sens dubte Google, de poder desenvolupar una tecnologia com la descrita, tindria en els seus Nexus, un peu per davant de la competència, de totes maneres, serien molts altres productes els que podrien beneficiar-se d’aquest avanç.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada