A partir de dilluns la càrrega i descàrrega a l’avinguda Carlemany serà de les 8 a les 12h

A partir d’aquest dilluns 3 de juny entraran en vigor els nous horaris de càrrega i descàrrega de mercaderies a l’avinguda Carlemany, tal com recull l’Ordinació de modificació de càrrega i descàrrega de mercaderies que el Comú d’Escaldes-Engordany va aprovar el passat 12 d’abril en sessió de Consell de Comú.

D’aquesta manera, a partir del proper dilluns els treballs de càrrega i descàrrega a l’avinguda Carlemany, en el tram comprés entre el carrer de la Unió i el carrer del Picó, només es podran realitzar en dies laborables, de dilluns a divendres, de les 8 a les 12h. Aquesta modificació, que s’emmarca en el projecte de l’avinguda Carlemany per a vianants, ha estat consensuada amb l’Associació de Transportistes de Mercaderies i Carburants d’Andorra (ATMCA). Pel tal de divulgar aquesta informació entre els seus associats, el Comú d’Escaldes-Engordany va enviar una carta a l’ATMCA el passat 22 de maig recordant l’entrada en vigor d’aquesta modificació.

A partir de les 12h. els transportistes podran efectuar els treballs de càrrega i descàrrega a la resta de zones habilitades, carrers perpendiculars a l’avinguda Carlemany, així com a l’avinguda del Consell de Terra. Tal com va acordar el Comú d’Escaldes-Engordany i l’ATMCA, després de l’entrada en vigor d’aquesta modificació s’estudiarà si fa falta habilitar més zones de càrrega i descàrrega.

(Foto: ANA)